Ο οδοντίατρος Αχμέτ Μπιλάλ, κατηγορείται για σ εξουαλική παρενόχληση πελάτη του αφού έβαλε το πέος του μέσα στο στόμα του.

Το θύμα επισκέφτηκε τον οδοντίατρο για να κάνει μία εξαγωγή. Ο άνδρας κάλεσε την αστυνομία και ισχυρίστηκε ότι ο Μπιλάλ του είπε πως πρέπει να του χορηγηθεί αναισθητικό (υποξείδιο του αζώτου) προκειμένου να γίνει η εξαγωγή.

Το θύμα ισχυρίστηκε πως το αναισθητικό του χορηγήθηκε από τον βοηθό του οδοντιάτρου και είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει σε λήθαργο. Όταν ξύπνησε, αντίκρισε τον γιατρό και τον βοηθό του μισόγυμνους. Οι δύο άνδρες τον ανάγκασαν σε στοματικό σε ξ.

Στη συνέχεια, ο γιατρός και ο βοηθός μετέφεραν τον ασθενή σε ένα θάλαμο. Μετά από δύο ώρες αποχώρησε. Μόλις ο ασθενής κατήγγειλε το περιστατικό, οι αστυνομικοί τον παρότρυναν να πάρει τηλέφωνο τον Αχμέτ και να του πει για το περιστατικό.

«Δεν είμαι τρελός», έλεγε ο γιατρός στον ασθενή ενώ τον άκουγαν οι αστυνομικοί, με τον Αχμέτ να του απαντά «όχι δεν είσαι».

Ο Μπιλάλ είναι πατέρας έξι παιδιών και συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, αφού γύρισε από την πατρίδα του, το Πακιστάν. Ο 43χρονος που κατοικεί στο Μέριλαντ έδωσε εγγύηση 50.000 δολαρίων και οι αρχές τον άφησαν ελεύθερο. Το δικαστήριο έχει προγραμματιστεί για τις 17 Φεβρουαρίου.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese