Πρωτοφανείς είναι οι έγγραφες καταγγελίες υπαλλήλων της Βουλής για τη δράση της πρώην προέδρου, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με την έγγραφη αναφορά που έκανε μία υπάλληλος του κοινοβουλίου στην προϊσταμένη της,…

 

η κα Κωνσταντοπούλου ηχογράφησε τη συνομιλία που είχαν μεταξύ τους, όταν της παρέδωσε εξώδικο αναφορικά με την υπόθεση των κλειδιών του δικού της γραφείου, αλλά και της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος.

Σύμφωνα με το Mega, η κα Κωνσταντοπούλου έχει «βομβαρδίσει» υπαλλήλους της Βουλής με εξώδικα, μερικά εκ των οποίων μάλιστα τα πηγαίνει η ίδια στους υπαλλήλους, όπως συνέβη και με τη συγκεκριμένη υπάλληλο.

Όταν η υπάλληλος αρνήθηκε να της δώσει τα κλειδιά και τότε η κα Κωνσταντοπούλου άρχισε να της ασκεί ψυχολογική βία και να την ηχογραφεί, όπως καταγγέλλει.

«Θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι η ίδια ηχογραφούσε τη συνομιλία, παρόλο που δεν συναίνεσα ποτέ σε αυτό -επισημαίνοντας ταυτόχρονα- το παράνομο της πράξης αυτής», υπογραμμίζει η υπάλληλος της Βουλής στην αναφορά της.

Για την υπόθεση των κλειδιών της Βουλής, η κα Κωνσταντοπούλου έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του νυν προέδρου Νίκου Βούτση, αλλά και του γενικού γραμματέα της Βουλής. Η Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Δημήτρης Τάκης, η αντιπαράθεση της κ. Κωνσταντοπούλου με τον κ. Βούτση πιθανόν να έχει και συνέχεια, καθώς οι υπηρεσίες του Κοινοβουλίου αναμένεται να ξεκινήσουν ενδελεχή έρευνα για να διαπιστωθεί ποια έγγραφα πήρε η πρώην πρόεδρος σε μορφή φωτοτυπιών, όταν αποχώρησε από τη θέση της.

Πάντως, η κα Κωνσταντοπούλου έδωσε σήμερα ένα στίγμα των προθέσεων και των κινήσεων που θα ακολουθήσει. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έχει στην κατοχή της γραπτά μηνύματα SMS που της έστελνε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και στα οποία της εξέφραζε την αντίθεσή του στις επιθέσεις που εξαπέλυε σε βάρος της ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese