Η Νέα Δημοκρατία καλωσόρισε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, που ξεκίνησε και πάλι σήμερα, αφήνοντας αιχμές για την τακτική των non papers και των διαρροών.

«Η κυβέρνηση…

 

ξεκίνησε σήμερα την επίσημη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Καλωσορίζουμε την απόφασή της αυτή με την ελπίδα να βάλει τέλος στα προσφιλή της «non papers» και τις απρόσωπες «γκρίζες διαρροές»», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ανακοίνωσή του.

Κουμουτσάκος: Η κυβέρνηση να δώσει αποδείξεις για τις καταγγελίες για αποσταθεροποίηση

Από την άλλη, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, κάλεσε την κυβέρνηση να καταθέσει τα όποια στοιχεία έχει στη διάθεσή της και τα οποία στοιχειοθετούν τις καταγγελίες Γεροβασίλη για προσπάθειες αποσταθεροποίησης της χώρας.

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, επισημαίνει πως «θα πρόκειται είτε για απόπειρα συκοφαντίας του αγροτικού κόσμου, είτε για συνομωσιολογία, που επιστρατεύει μπροστά στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε».

«Να τελειώνουμε, πια, με αυτά τα παιχνίδια», καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Κουμουτσάκου.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese