Την πρότασή του για τη δημιουργία μίας οικουμενικής κυβέρνησης, η οποία θα πάει στο εξωτερικό και θα επιτύχει χαλάρωση του προγράμματος, επανέλαβε εκ νέου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε σημερινή…

 

του τηλεοπτική συνέντευξη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Λεβέντης ανέπτυξε την πρότασή του για κυβέρνηση συνεργασίας διάρκειας δυο ετών με τη συμμετοχή και της Νέας Δημοκρατίας, «γιατί», όπως είπε, «οι ξένοι θεωρούν ότι στη χώρα υπάρχει αστάθεια». «Η Ένωση Κεντρώων δεν θα συνεργαστεί μόνη της με τον ΣΥΡΙΖΑ», ξεκαθάρισε ο κ. Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε ακόμη πως με το ασφαλιστικό ο Γιώργος Κατρούγκαλος χτυπά τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες και προστατεύει τους δημόσιους υπαλλήλους.

Σχολιάζοντας δε το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Λεβέντης επισήμανε ότι «η κυβέρνηση πάει να κλείσει κανάλια». «Σε ποια χώρα της Ευρώπης έκλεισαν κανάλια που λειτουργούν 30 χρόνια. Σε κάθε έναν καναλάρχη λένε εσύ θα πάρεις άδεια ενώ και οι άδειες είναι μόνο τέσσερις. Οι υπουργοί παίζουν ρόλο παπατζή».

Διερωτήθηκε τέλος για ποιο λόγο θα δώσει τις άδειες το Υπουργικό Συμβούλιο και όχι το ΕΣΡ. «Θα τις δώσουν δηλαδή οι Καμμένοι και οι άλλοι. Αυτοί δεν είναι το Υπουργικό Συμβούλιο», είπε χαρακτηριστικά.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese