Μετά την δολοφονική επίθεση ο άτυχος πατέρας τριών παιδιών…
έμεινε παραπληγικός – Είχε συγκλονίσει καταθέτοντας πάνω σε φορείο στη δίκη του ανθρώπου που τον πυροβόλησε έπειτα από διαφωνία για κτηματικές διαφορές – «Όσα χρόνια φυλακή και να του βάλετε, αυτός θα βγει» είχε δηλώσει ο άτυχος Γιώργος Μοσχάκης

Έχασε την μάχη για τη ζωή την Δευτέρα ο  Γιώργος Μοσχάκης, πρώην πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ρεθύμνου, ο οποίος είχε συγκλονίσει με τη δύναμη ψυχής του, καθώς όντας ανάπηρος από το κεφάλι και κάτω, μετά από δολοφονική επίθεση που είχε δεχθεί, βρέθηκε στο δικαστήριο προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση.

«Όσα χρόνια φυλακή και να του βάλετε, αυτός θα βγει. Ο πραγματικός φυλακισμένος είμαι εγώ με 90% αναπηρία σε ένα δωμάτιο εδώ και 5 χρόνια», είχε πει ενώπιον των δικαστών ο Γιώργος Μοσχάκης κατά τη διάρκεια της δίκης του 51χρονου που τον πυροβόλησε στον λαιμό για κτηματικές διαφορές.

Το δράμα του Γιώργου Μοσχάκη, το οποίο αντιμετώπιζε ο ίδιος με αξιοπρέπεια,  είχε συγκλονίσει τόσο τους δικηγόρους και τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στον χώρο των δικαστηρίων, όσο και τον κόσμο που έβλεπε με έκπληξη έναν άνθρωπο να καταθέτει πάνω σε φορείο και να παρακολουθεί στη συνέχεια τη δίκη.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese