Μετά από μία πολύ ήσυχη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, σήμανε συναγερμός την τελευταία ημέρα στο άκουσμα της είδησης, από Αγγλία μεριά, πως η Μαν. Γιουνάιτεντ κινείται για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Γράφτηκε πως η ομάδα…

 

του Λουίς Φαν Χάαλ ενδιαφέρθηκε από αγορά του Νορβηγού μπακ, μέχρι δανεισμό του με 3,5 εκατ. ευρώ ως το τέλος της περιόδου και οψιόν αγοράς στα 10 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φημολογία δεν ήταν αβάσιμη. Η Μαν. Γιουνάιτεντ πράγματι ενδιαφέρθηκε για τον Ομάρ, αλλά δεν ήταν τόσο «ζεστή» ώστε να φτάσει το πράγμα μέχρι το τέλος. Από τον Ολυμπιακό, πάντως, ήταν αρνητικοί στην παραχώρηση ενός βασικού παίκτη την τελευταία μέρα των μεταγραφών, δίχως να υπάρχει δηλαδή χρονικό περιθώριο να αντικατασταθεί.

Πάντως επειδή το θέμα είναι πιθανό να απασχολήσει ξανά το καλοκαίρι, είτε για τη Μαν. Γιουνάιτεντ (που δεδομένα έχει στη λίστα της και παρακολουθεί τον παίκτη) είτε για άλλον ενδιαφερόμενο, ο Ολυμπιακός φέρεται να κοστολογεί τον 24χρονο παίκτη στα 13,5 εκατ. ευρώ.

Δύο με τρεις αλλαγές

Μέσα στη μέρα θα κατατεθεί από τον Ολυμπιακό στην UEFA η λίστα με το ρόστερ για το Europa League. Σε αυτή θα υπάρχουν δύο με τρεις αλλαγές. Δεδομένο είναι πως οι Ζντιέλαρ και Ντουρμάζ θα πάρουν τις θέσεις των Μανιάτη και Φινμπόγκασον που αποχώρησαν, ενώ Φουστέρ ή Κολοβός αναμένεται να δηλωθούν αντί του Ερνάνι. Ο Μπουχαλάκης παρότι είναι πολύ καιρός εκτός αναμένεται να παραμείνει στη λίστα, όπως και ο Βούρος που δεν παραχωρήθηκε τελικά σε Πανιώνιο ή Λεβαδειακό και θα δηλωθεί ως γηγενής, αποτελώντας την τέταρτη λύση στα στόπερ πίσω από Μποτία, Σιόβα και Ντα Κόστα.

Ο Μάρκο Σίλβα είναι ικανοποιημένος από τις «εκκαθαρίσεις» που έγιναν στο ρόστερ, καθώς με την αποχώρηση των Φινμπόγκασον, Μπεν, Αυλωνίτη, Μανιάτη, Τζανδάρη, Γούτα και Γιαννιώτα, απέμεινε μόνο ο Ερνάνι από εκείνους που δεν υπολογίζονται, ενώ το ρόστερ μειώθηκε στους 26 παίκτες, εκ των οποίων οι τρεις είναι οι νεαροί Βούρος, Τσιμίκας και Χουτεσιώτης.

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese