Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι η πιο ευαίσθητη περιοχή στο πρόσωπο μας και… θέλει ιδιαίτερη περιποίηση γιατί είναι πολύ λεπτή. Τα μάτια είναι αυτά που αποκαλύπτουν αμέσως σημάδια κούρασης και γήρανσης.Η κακή διατροφή αλλά και οι συσπάσεις που κάνει το δέρμα σας από τις επαναλαμβανόμενες κινήσεις όπως το χαμόγελο ή το συνοφρύωμα δημιουργούν τις πρώτες γραμμές γύρω από τα μάτια.

Περιποιηθείτε την περιοχή των ματιών σας και μειώστε αποτελεσματικά τις πρώτες γραμμές (ρυτίδες έκφρασης) γύρω από τα μάτια σας.
Επενδύστε σε μία πολύ καλή κρέμα ματιών. Φροντίστε να είναι πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία. Επιλέξτε προϊόντα που περιέχουν βιταμίνη Ε και λάδι αργκάν, συστατικά που ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία της περιοχής, μειώνουν τις λεπτές γραμμές, αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος και προστατεύουν από τις βλαβερές επιδράσεις του περιβάλλοντος καταπολεμώντας τη φθορά του χρόνου. Εξαιρετικά πολύτιμη είναι και η παρουσία βιταμίνης C η οποία περιέχεται στις συνθέσεις πολλών καλλυντικών για τα μάτια. Έτσι η επιδερμίδα σας γύρω από τα μάτια θα δείχνει πιο λεία και λαμπερή.

Φορέστε αντηλιακό όλες τις εποχές του χρόνου. Η χρήση ρετινόλης αλλά και η καθημερινή χρήση αντηλιακού θα επιβραδύνει τη διαδικασία που δημιουργεί τις πρώτες γραμμές στην περιοχή των ματιών. Χρησιμοποιείστε αντηλιακή κρέμα ειδικά για την περιοχή αυτή ή επιλέξτε κρέμα ματιών με αντηλιακά φίλτρα προστασίας.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese