Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει με ανακοίνωσή της η Σοφία Βούλτεψη σχολιάζοντας τη σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Πέραμα.

«Ο ελληνικός λαός χόρτασε από τα ψέματά του», τονίζει η κ. Βούλτεψη, επισημαίνοντας…

 

ότι «υπό την πίεση των αδιεξόδων στα οποία έχει φέρει το λαό και την οικονομία καταφεύγει σε δεύτερης κατηγορίας επικοινωνιακά τεχνάσματα».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Συσσίτιο προπαγάνδας μοίρασε σήμερα στους Έλληνες από το Πέραμα ο κ. Τσίπρας.

Υπό την πίεση των αδιεξόδων στα οποία έχει φέρει το λαό και την οικονομία καταφεύγει σε δεύτερης κατηγορίας επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που με το δήθεν “πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης” παραπλανούσε λέγοντας ότι θα διαθέσει στην ανθρωπιστική κρίση σχεδόν 2 δισ. ευρώ.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που αποκαλούσε “ψίχουλα για τους ιθαγενείς”, “ξεροκόμματο περιφρόνησης” και “πράξη βαθιά ανήθικη” τα 500.000.000 ευρώ που είχαν δοθεί από την Κυβέρνηση Σαμαρά την άνοιξη του 2014 από το τότε πλεόνασμα.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που τότε κατήγγειλε τη “θεσμοθέτηση και προπαγάνδιση της εθνικής επαιτείας και της εθνικής φιλανθρωπίας”, σήμερα καλεί τους ιδιώτες να στηρίξουν τις”πρωτοβουλίες κοινωνικής αλληλεγγύης της Κυβέρνησης”!

Για όλα αυτά ουδείς προσέρχεται πλέον στα συσσίτια προπαγάνδας του κ. Τσίπρα.

Ο ελληνικός λαός χόρτασε από τα ψέματά του».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese