Από τις 22 Ιανουαρίου ο Νίκος Σοφιανόπουλος ζει στο νέο του σπιτικό στον Ασπρόπυργο Αττικής μαζί με την κοπελιά την Νίκη και την…
σκυλίτσα του την Μπουμπού. Το σπίτι το παραχώρησε για την φιλοξενία του ζευγαριού η Μ.Κ.Ο. KOFFA και βρίσκεται στον οικισμό Σιντριβάνι μέσα σε μια έκταση ενός στρέμματος στην οποία επίσης φιλοξενούνται σε κατάλληλους χώρους τα 33 σκυλιά τα οποία φροντίζουν τα μέλη και οι εθελοντές της οργάνωσης.

Ο Νίκος Σοφιανόπουλος – έγινε δυστυχώς γνωστός και μέσω του www.zoosos.gr εξαιτίας της απορίας του – αφού σε ηλικία μόλις 31 ετών τον περασμένο Σεπτέμβριο βρέθηκε να ζει στον δρόμο. Από την έκκληση βοήθειας που απευθύναμε ώστε να βοηθηθεί και ο άνθρωπος και το ζώο πολλοί συγκινήθηκαν αλλά ελάχιστοι έκαναν ουσιαστικά κάτι για τον βοηθήσουν.

Η Γεωργία Μακρή αντιπρόεδρος της M.K.O. KOFFA εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι μόλις έμαθαν τι του συμβαίνει πρότειναν στον Νίκο να μείνει στο σπίτι που ούτως ή άλλως νοίκιαζαν και παρέμενε άδειο. Εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά και μαζί του στο σπιτικό αυτό μένει πια με την κοπέλα του και τον σκύλο του ο οποίος πρόσφατα στειρώθηκε.

Το σπίτι καθαρίστηκε, μπήκαν τα έπιπλα, οι συσκευές και τόσα άλλα είδη που εθελοντές προσέφεραν, οι θερμοπομποί το ζέσταναν και το ζευγάρι που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ ζει και πάλι μαζί. Σύμφωνα με την κα Μακρή είναι δυο άξιοι νέοι άνθρωποι οι οποίοι αναζητούν τρόπο για να βγάλουν ένα μεροκάματο.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese