Ανοιχτά είναι πλέον όλα τα ενδεχόμενα στο θέμα της μεταγραφής του Οράσιο Ισνάλντο στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του…
enwsi.gr η Νιούελς Ολντ Μπόις απάντησε αρνητικά στην πρόταση που έστειλε χθες η ΑΕΚ κι αμέσως αντιπρότεινε ένα μεγαλύτερο ποσό με το οποίο αν συμφωνήσουν οι «κιτρινόμαυροι» ο 22χρονος Αργεντινός θα μπει στο αεροπλάνο και θα κάνει το ταξίδι για την Ελλάδα.

Από την πλευρά του Δικεφάλου δεσμεύθηκαν ότι θα απαντήσουν το αργότερο μέχρι και το Σάββατο, αλλά όπως γίνεται πλέον εύκολα κατανοητό, ο χρόνος πιέζει επικίνδυνα και κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα ολοκληρωθεί ή όχι η συγκεκριμένη μεταγραφή. Το βέβαιο είναι ότι στην ΑΕΚ θεωρούν πως ο Ισνάλντο είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει πολλά τόσο φέτος όσο και στο μέλλον, γι” αυτό και τον χαρακτηρίζουν ως «επένδυση».

Μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής (29/1) πάντως δεν είχε επιτευχθεί η συμφωνία με τον σύλλογο της Αργεντινής. Θυμίζουμε ότι με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή η Ένωση έχει δώσει τα χέρια και το μόνο που μένει για να προχωρήσει η υπόθεση είναι να συμφωνήσουν οι «κιτρινόμαυροι» με τους ομολόγους τους στη Νιούελς. Δεν αποκλείεται αυτό να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες και να έχουμε τελικά …happy end στη συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese