Συνελήφθησαν, τις νυχτερινές ώρες της Πέμπτης… (28/29-01-2016) στη Λάρισα και το Βόλο τρία άτομα, ένας αλλοδαπός και δύο ημεδαποί, τα οποία κατηγορούνται για διάπραξη ληστειών.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στη Λάρισα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι λίγες ώρες πριν μετέβη σε εγκαταλελειμμένη οικία, όπου διαμένει 56χρονος ομοεθνής του και με τη χρήση σωματικής βίας του απέσπασε χρηματικό ποσό. Από την κατοχή του 34χρονου κατασχέθηκε μικρό χρηματικό ποσό.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στο Βόλο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο άτομα, ηλικίας 22 και 26 ετών, διότι επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, προσέγγισαν 65χρονη, πεζή και με τη χρήση βίας, της απέσπασαν την τσάντα της, που περιείχε χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα. Από την κατοχή τους κατασχέθηκε η προαναφερόμενη μοτοσικλέτα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση διενεργούν οι Υποδιευθύνσεις Ασφάλειας Λάρισας και Βόλου αντίστοιχα.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese