Το μπλόκο των αγροτών της Μαγνησίας, στον κόμβο των Μικροθηβών, επισκέφτηκε σήμερα το βράδυ… ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, προκειμένου να τους εκφράσει τη συμπαράσταση και τη στήριξη στον δίκαιο αγώνα που δίνουν, στους δρόμους μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, «τόσο για τους ίδιους, όσο και για την ίδια την Ελλάδα και την πατρίδα, κόντρα στη εξαθλίωση και τη φτωχοποίηση που αυτό το ασφαλιστικό θα επιφέρει σε ευρύτατα κοινωνικά στρώματα αν περάσει» όπως τόνισε στην ανακοίνωση, που έφτασε στο e-Volos.gr.

“Είμαστε κοντά σας και σας στηρίζουμε ανθρώπινα, όπως όλους τους συμπολίτες μας που μάχονται για τα δίκαια αιτήματα τους” τόνισε ο κ. Μπέος, που ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ότι η παρουσία του εκεί δεν έχει καμία πολιτική, πολύ δε περισσότερο κομματική, σκοπιμότητα.

Οι αγρότες που βρίσκονταν εκεί υποδέχθηκαν το Δήμαρχο Βόλου με θέρμη και τον ευχαρίστησαν, δια του συνδικαλιστή, Δημ Σπαθή, για την συμπαράστασή του, ενώ εξέφρασαν την πεποίθηση ότι θα βγουν νικητές από τον αγώνα που δίνουν, γιατί είναι αγώνας επιβίωσης των ίδιων και των οικογενειών τους.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese