Παραδίδοντας μαθήματα ήθους και ανθρωπιάς οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και του Αχαρναϊκού πραγματοποίησαν μία διαφορετική και συγκλονιστική συνάμα διαμαρτυρία πριν την έναρξη του μεταξύ τους αγώνα στο AEK FC ARENA το απόγευμα…

 

της Παρασκευής.

Με το που έδωσε το σύνθημα για την έναρξη του αγώνα ο διαιτητής, γράφει το onlarissa.gr, οι 22 ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων κάθισαν στο χορτάρι για περίπου δυο λεπτά και διαμαρτυρήθηκαν βουβά για τις εκατοντάδες ψυχές που χάνονται καθημερινά στα παγωμένα νερά του Αιγαίου πελάγους.

Είχε προηγηθεί από το μεσημέρι ανακοίνωση της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. στην οποία αναφέρονται τα εξής: «H διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές θα τηρήσουμε 2 λεπτών σιγή αμέσως μετά την έναρξη του αγώνα ΑΕΛ – Αχαρναϊκός στη μνήμη των εκατοντάδων παιδιών που χάνουν κάθε μέρα τη ζωή τους από τη στυγερή αδιαφορία της Ε.Ε. και της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ σε αυτά τα δύο λεπτά θα κάνουν καθιστική διαμαρτυρία προσπαθώντας με αυτή την κίνησή τους να κινητοποιήσουν όλους όσοι δήθεν ευαισθητοποιούνται γι’ αυτό το στυγερό έγκλημα το οποίο διαπράττεται στο Αιγαίο».

fdr1 fdr2 fdr3English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese