Γράφει ο Κων/νος Προδρόμου
Το συλλαλητήριο των Αγροτών την Τετάρτη 27η Ιανουαρίου ήταν… πάνδημο, ηχηρό. Αποτέλεσε συνέχεια της αλησμόνητης εκδήλωσης της 27η Απριλίου ΄87 στην ίδια πλατεία “Ελευθερίας„ Κατερίνης που θυσιαστικέ ο συμπολίτης μας Αγωνιστής Βασίλης Χαρισόπουλος γιατί από τότε με διορατικότητα και ευαισθησία αντιλήφθηκε την πορεία των πραγμάτων .

Χαιρετίζω και συμπαρίσταμαι στα δίκαιά σας, ενστερνίζομαι τις απόψεις σας΄ ιδιαίτερα στην σημερινή συγκυρία η εξόρμησή σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανατροπή της υφιστάμενης πολιτικής και κοινωνικής κατάστασης. Η προσπάθειά σας θα ευδοκιμήσει.

Πρέπει να καταλάβουν οι εκάστοτε διαχειριστές της εξουσίας ότι το Α και το Ω, η διαφορετικά ικανή και αναγκαία συνθήκη για τους ανθρώπους της υπαίθρου αποτελεί η απόλαυση ικανοποιητικών τιμών στα προϊόντα τους, όπως λέει απλά ο λαός μας το Αγώγη ξυπνάει τον Αγωγιάτη!

Παγκοσμιοποιητές, νεοφιλελεύθεροι απανταχού της γης και υποτακτικοί κυβερνήτες τους, οι λαοί αντιστέκονται, σας πήρανε χαμπάρι, καταλάβετε το!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese