Απίστευτες φαίνεται ότι είναι οι παραλείψεις στην υπόθεση της εξαδέλφης του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και την κλοπή των οπιούχων φαρμάκων…
Παρότι η ίδια παραδέχθηκε πώς υπεξαίρεσε τις πεθιδίνες, όπως αποκάλυψε η πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου Ματίνα Παγώνη, στο φάκελο από το νοσοκομείο Ηρακλείου αποκρύφθηκε ποιος πήρε τα φάρμακα.

Από όλα αυτά προκύπτει πρωτοφανής μεθόδευση από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για να καλυφθεί η εξαδέλφη του υπουργού Υγείας παρότι η ίδια η Νεκταρια Πολάκη σε διαδοχικές δηλώσεις και συνεντεύξεις της ότι εκείνη είναι το πρόσωπο που πήρε τις πεθιδίνες χωρίς προηγούμενως να ζητήσει άδεια.

Ωστόσο όλη η υπόθεση θυμίζει φιάσκο και υπάρχει κίνδυνος να ακυρωθεί στο σύνολό της η πειθαρχική διαδικασία. Είναι απίστευτο ότι αυτός που έκανε την ΕΔΕ δεν ήξερε να χαρακτηρίσει καν το πειθαρχικό αδίκημα και στο φάκελο δεν κατονόμασε ποιο είναι το πρόσωπο που έκλεψε τα οπιούχα φάρμακα. Ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν επίσης και στη διαδρομή του φακέλου από το ΠΑΓΝΗ στην 6η ΔΥΠΕ.

Δεν άφηναν τους δημοσιογράφους να μπουν στο υπουργείο

Οι υπηρεσίες του υπουργείου δεν επέτρεπαν στους δημοσιογράφους να μπουν στο εσωτερικό του κτηρίου της οδού Αριστοτέλους όπως συνηθίζεται προβάλλοντας ως δικαιολογία ότι δεν υπάρχει η σχετική άδεια, αν και πρόκειται για τους ίδιους δημοσιογράφους που καθημερινά μπαίνουν στο κτήριο για να κάνουν ρεπορτάζ. Τελικώς η είσοδος επετράπη μετά την έναρξη της συνεδρίασης του πειθαρχικού συμβουλίου. Προφανώς δεν ήθελαν να φωτογραφηθεί η εξαδέλφη του υπουργού Υγείας Νεκταρία Πολάκη.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese