Σκηνικό μπλόκων θα επικρατήσει και σήμερα στη Δυτική Ελλάδα με την… Πατρών – Πύργου στο ύψος της κάτω Αχαγιάς, την Πατρών Αθηνών σε Αίγιο και Κόρινθο και την Αντιρρίου – Ιωαννίνων στη θέση Κεφαλόβρυσο να αποτελούν εν πρώτοις τα σημεία αναφοράς. Επιπροθέτως, σκληραίνουν τη στάση τους και οι αγρότες στην 111 ( Πατρών Τριπόλεως).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των συντονιστικών επιτροπών οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας θα κλείσουν την Πατρών – Πύργου στο ύψος των φαναριών της κάτω Αχαγιάς από τις 6 έως τις 9 το απόγευμα, ενώ στην Αντιρρίου – Ιωαννίνων οι αγρότες θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό στο ύψος του κεφαλόβρυσου από τις 5 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ.

Σε ανάλογες κινήσεις θα προχωρήσουν το απόγευμα και οι αγρότες στην 111 αποκλείοντας την Πατρών – Τριπόλεως στο ύψος του Σταροχωρίου, ενώ σύμφωνα με τους αγρότες της Αιγιάλειας από σήμερα ο αγροτικός πληθυσμός της περιοχής επιφυλάσσει εκπλήξεις στην κυβέρνηση. Κλείνουν δε την Πατρών-Κορίνθου στο ύψος των βενζινάδικων από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese