Άγριος καυγάς ανάμεσα στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδο και τον υπουργό…
Επικρατείας Νίκο Παππά ξέσπασε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την τροπολογία για τις τηλεοπτικές άδειες. Σε έξαλλη κατάσταση, ο Ανδρέας Λοβέρδος αποκάλεσε τον Ν. Παππά άσχετο, ζητώντας του να… κάτσει κάτω!
 Οι εκφράσεις που ακούστηκε ήταν… βαριές, με τον Ανδρέα Λοβέρδο να λέει στον Νίκο Παππά: “Δεν είστε υπουργός της Βόρειας Κορέας και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το κοινοβούλιο, κοινοβούλιο που κάθε υπουργός θα το μετατρέπει σε χουντικό κοινοβούλιο. Θα είμαστε εδώ για να το υπερασπιστούμε”.

Και κάπως έτσι άρχισαν όλα! Ο Νίκος Παππάς άρχισε να φωνάζει και να απαντά στον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, με τον κ. Λοβέρδο να φωνάζει οργισμένος “να κάτσεις κάτω”. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. “Να ανέχεσαι τον διάλογο” είπε στον έξαλλο Νίκο Παππά που συνέχισε να φωνάζει και όταν ο υπουργός Επικρατείας του είπε ότι πρέπει να ντρέπεται, ο Ανδρέας Λοβέρδος συνέχισε σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους: “Να ανέχεσαι το διάλογο. Εσυ να ντρέπεσαι! Άσχετε! Είσαι άσχετος και μπλέκεις το κοινοβούλιο! Να κάτσεις κάτω! Άσχετε! Είσαι άσχετος! Είσαι άσχετος προσωπικά! Να μιλάς καλά σε εμένα. Εδώ δεν θα τραμπουκίζεις”.

Και στη συνέχεια τα πυρά του συγκέντρωσε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, που βρισκόταν στην αίθουσα αλλά στην έδρα καθόταν ο Δημήτρης Κρεμαστινός, με τον οποίο είχε επίσης καυγά ο Ανδρέας Λοβέρδος για το… χρόνο. “Απορώ κύριε πρόεδρε πως προεδρεύετε ενώ υπάρχει απόπειρα να μας μετατρέψουν σε κοινοβούλιο χώρας που δεν έχει σχέση με τα δικαιώματα. Σας καλώ να κατέβετε κάτω!”.

Και ο Ανδρέας Λοβέρδος κατέληξε: “Τους προπυλακισμούς που έδωσε ο μαέστρος την ευκαιρία για να υποστώ… Πέντε χρόνια σας έχουμε υποστεί! Δεν μας φοβίζετε! Είστε εχθροί της Δημοκρατίας και θα το πληρώσετε από το λαό αυτό!”.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese