Μεγάλη ένταση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη βουλή, ανάμεσα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Βασίλη Κεγκέρογλου και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλου…

«Πριν από λίγα λεπτά ο κ. Φάμελλος ήρθε και με απείλησε εδώ που κάθομαι, ότι την ώρα που θα βγούμε έξω, μου είπε θα σου δείξω εγώ» κατήγγειλε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, στην ολομέλεια της βουλής.

«Απειλές στην αίθουσα αυτή από βουλευτές είναι αδιανόητες», είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζοντας τον κ. Φάμελλο «κυβερνητικό υποτελή βουλευτή που σε ότι λέει η κυβέρνηση λέει “ναι” άσχετα αν αυτό γίνεται ακόμα και με παραβίαση του Κανονισμού».

Η αντίδραση του κ. Φάμελλου ήταν άμεση και παίρνοντας τον λόγο κατήγγειλε τον κ. Κεγκέρογλου  ότι «με προσβλητικό τρόπο την ώρα της τοποθέτησής μου με αποκάλεσε “γλύφτη”» και ότι ο ίδιος πλησίασε τον βουλευτή  για να ζητήσει εξηγήσεις: «Του είπα θα βγούμε έξω να μου εξηγήσει», είπε ο κ. Φάμελλος δηλώνοντας ότι θα προσφύγει εναντίον του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, ενώ είπε για αυτόν ότι «δεν τιμά τον ρόλο του βουλευτή».
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese