Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, προειδοποίησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, με σημερινές του δηλώσεις στον ΣΚΑΪ. «Την κυβέρνηση την εκδικείται ο εαυτός της, η πραγματικότητα…

 

η ίδια, και όσο περνάει ο χρόνος αυτό θα γίνεται πιο έντονο», επισήμανε.

Η Ελλάδα πρέπει να εκπλήξει ευχάριστα, αλλά δεν βγάζει την εικόνα κανονικής ευρωπαϊκής χώρας, τόνισε ο κ. Χατζηδάκης. Κάνοντας λόγο για «παλαιομαρξιστές», εξήγησε ότι «όσο εκπέμπονται αρνητικά μηνύματα από την Ελλάδα όπως των κ. Δρίτσα και Σπίρτζη επενδυτές δεν θα έρχονται και θα επηρεάζεται αρνητικά το ασφαλιστικό».

«Αν δεν μπει μπροστά η οικονομία κάνουμε μια τρύπα στο νερό, αυτό είναι το πρόβλημα με αυτή την κυβέρνηση» σημείωσε. «Η οικονομία ξεχαρβαλώθηκε στον ένα χρόνο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ… Δεν ζητούσε αυτά τα μέτρα η τρόικα, θα έχουμε στην καλύτερη περίπτωση μηδενική ανάπτυξη φέτος, κι αυτό είναι ζημιά για τα ταμεία. Έχουμε μια αναξιόπιστη κυβέρνηση που παίρνει στο λαιμό της το σύνολο της κοινωνίας», πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Όπως ανέφερε, «ο πρωθυπουργός προσπαθούσε να μάς πείσει ότι έχει ταχυδακτυλουργικές ικανότητες… Δηλαδή να βρει 7 δισ. ευρώ χωρίς να μειώσει τις συντάξεις, αυτά δεν συνάδουν με τη σοβαρότητα μιας ΕΕ».

«Είχαμε συγκεκριμένες προτάσεις αλλά ο πρωθυπουργός ήθελε επικοινωνιακό σόου», σχολίασε ακόμη ο κ. Χατζηδάκης.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese