Άμεση εμπλοκή ή τύψεις που δεν μπόρεσε να σταματήσει…
όσα τυχόν εγκληματικά συνέβαιναν στο ιδιωτικό σχολείο, ο διευθυντής του Park Tudor School Matthew Miller έβαλε τέλος στη ζωή του. Η αυτοκτονία του έρχεται εν μέσω έρευνας για παιδική πορνογραφία και εκμετάλλευση που στοχοποιούσε τον πρώην προπονητή της ομάδας μπάσκετ Kyle Cox.
Η γυναίκα του βρήκε το πτώμα του 46χρονου διευθυντή στο γκαράζ του σπιτιού τους στη βόρεια Ιντιανάπολη. Ο θάνατός του έρχεται μετά το ένταλμα για έρευνα στο σχολείο. Ο 31χρονος προπονητής Kyle Kox είχε παραιτηθεί τον περασμένο μήνα, με την ομάδα να είναι αήτητη και να κατατάσσεται πρώτη στο Class 3A.

Ο Matthew Miller ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή το 2011 και αφού είχε διατελέσει 4 χρόνια ως βοηθός διευθυντή του Isidore Newman School στη Νέα Ορλεάνη. “Ο Dr. Miller ήταν αγαπητός συνάδελφος, προικισμένος εκπαιδευτικός, μέντορας και φίλος με τους μαθητές, τους καθηγητές και το προσωπικό, τους γονείς και τους αποφοίτους. Ο ενθουσιασμός του και η αγάπη του για το Park Tudor ήταν εμφανής στις αμέτρητες εκδηλώσεις που έκανε το σχολείο κατά τη διάρκεια της θητείας του. Θα μας λείψει”, σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ιδιωτικό σχολείο.

Η εκπρόσωπος του σχολείου Cathy Chapelle αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με τις αναφορές για την έρευνα των αρχών. Η αστυνομία είχε κάνει έρευνα στο σχολείο και το σπίτι του προπονητή στις 7 Ιανουαρίου, αλλά δεν είχαν ασκηθεί διώξεις.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese