Συνάντηση του αν. Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ & Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του… Βουλευτή Σερρών και νέου Τομεάρχη Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κώστα Καραμανλή πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, με σκοπό την πλήρη ενημέρωση του νέου Τομεάρχη.

Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης ενημέρωσε τον νέο Τομεάρχη για την οργανωτική του διάρθρωση και λειτουργία του τομέα Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων, Χωροταξίας και Πολεοδομίας όπως λειτούργησε το τελευταίο διάστημα, το πρόγραμμα που εκπόνησε μετά από διάλογο με επαγγελματικούς, επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς, ενώ υπήρξε αναλυτική ενημέρωση για τα έργα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και τα πεπραγμένα του Τομέα τους τελευταίους έντεκα μήνες.

Οι κ.κ. Λ. Αυγενάκης και Κ. Καραμανλής δεσμεύτηκαν από κοινού για στενή συνεργασία, και στήριξη του εξαιρετικά σημαντικού «χαρτοφυλακίου» που αναλαμβάνει ο κ. Κ. Καραμανλής με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεργασία, στα πλαίσια της οποίας θα γίνουν περιοδείες σε αρκετούς νομούς σε όλη την Ελλάδα και βέβαια με ιδιαίτερη προσοχή στις υποδομές και τα έργα της Κρήτης.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese