Απολαυστικός ξανά ο Ιγκόρ Τούντορ στην συνέντευξη Τύπου με ατάκες για το ύψος των αμυντικών του. Τι είπε για Βελλίδη, Μπερμπάτοφ, την ήττα στο ΟΑΚΑ και τα μεταγραφικά.

Ο Κροάτης είπε για:

Το εάν χάθηκε ένα ημίχρονο…

 

και το κατά πόσον φοβήθηκε ο ΠΑΟΚ: «Μπορώ να πω ναι. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο. Η ΑΕΚ σκόραρε στο πρώτο, εμείς όχι στο δεύτερο. Και κάπως έτσι έγινε το σκορ 1-0. Συμφωνώ, είδα πολύ σεβασμό στην ΑΕΚ από τους παίκτες μου από το ξεκίνημα. Είναι μεγάλο σχολείο αυτό το ματς γιατί έχουμε πολλά νέα παιδιά».

Τον Βελλίδη: «Αγοράσαμε τερματοφύλακα για να είναι πρώτος τώρα. Να αγοράσουμε τερματοφύλακα και να τον βάλουμε στον πάγκο; Γιατί έκανε ένα καλό ματς ο Ολσεν; Δουλειά του είναι να παίζει και θα παίζει».

Τον Μπερμπάτοφ: «Ήταν καλός αγωνιστικά. Για την κόκκινη δεν έχω δει και δεν έχω άποψη».

Τον λόγο της αποβολής του: «Δεν το ξέρω. Δεν ξέρω τον λόγο. Δεν ξέρω λεπτομέρειες».

Την αλλαγή Βίτορ: «Λόγω τραυματισμού που είχε στο ισχιακό νεύρο».

Το εάν πρέπει να περιμένουν άλλη μεταγραφή: «Δεν ξέρω τίποτα».

Την επιλογή να αγωνιστεί ως επιτελικός ο Μπερμπάτοφ: «Ήθελα ακόμη έναν μέσο στο 4-3-2-1 σε σχέση με το α’ ημίχρονο. Για αυτό μπήκε. Θέλαμε να είμαστε πιο επιθετικοί».

Το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλες ευκαιρίες με δέκα παίκτες: «Ήμασταν σε καλό σημείο χρονικά για αυτό έγιναν ευκαιρίες τότε. Και με 9 να παίζεις αν είσαι σε καλό σημείο, μπορείς να κάνεις φάσεις. Μόνο ο ΠΑΟΚ υπήρχε στο β’ ημίχρονο, όπως μόνο η ΑΕΚ υπήρχε στο α’ ημίχρονο. Στο τέλος θα ήταν πιο εύκολο να υπάρχει ο Μπερμπάτοφ στο γήπεδο».

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στα στημένα: «Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για εμάς. Έχουμε κοντούς αμυντικούς. Οι κεντρικοί είναι πιο κοντοί ως συνήθως. Ο Χαρίσης, ο Μακ, ο Τσίμιροτ είναι κοντοί. Μάλλον δεν έπιναν πολύ γάλα όταν ήταν μικροί».

Την απομάκρυνση της ΑΕΚ στη βαθμολογία κι εάν του αρέσει η ομάδα του στο γήπεδο: «Βλέπω ενδιαφέροντα πράγματα, όπως στο β’ ημίχρονο. Στο πρώτο δεν είδα τίποτα. Περιμένω τα δύο ματς με την ΑΕΚ στα πλέι οφ».

Πηγή: gazzetta.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese