Πρεμιέρα για το θεατρικό έργο των Αντώνη και Κωνσταντίνου Κούφαλη, «Γυναίκες στα χιόνια», σε σκηνοθεσία του Ιωσήφ Πολυκάρπου και της…
Ελισάβετ Πηρούνια, στις 24 Ιανουαρίου.

Παίζουν κατά σειρά εμφάνισης:

Λιλή Μαραγκάκη, Εύα Λυγνού, Ελένη Νίνα, Αργυρώ Καναούτη, Ελένη Γλαρέντζου, Όλγα Μαγγοπούλου.

Οι παραστάσεις ξεκινούν την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 στις 8.30 μμ. και θα συνεχιστούν κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 8.30 μμ. έως και το Μάρτιο 2016, στο Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας «Γιάννης Δομνάκης» Λυκαονίας και Αρχιμήδους, Στάση ΗΣΑΠ Πευκάκια, τηλ: 210-2794253. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το έργο

Οι «Γυναίκες στα χιόνια» είναι το χρονικό της εκδρομής μιας παρέας τεσσάρων γυναικών σ’ ένα χειμερινό θέρετρο. Ταυτόχρονα, είναι κι ένα εσωτερικό, ένα αντίστροφο ταξίδι προς την ενηλικίωση και την αποδοχή των άλλων, μέσα από τους δρόμους της ψυχής.

Η εκδρομή στο χιόνι δεν εξελίσσεται όπως σχεδιάστηκε. Ένα μεγάλο μυστικό και μια βεβαιωμένη απιστία θα κλονίσουν τη φιλία και θα οδηγήσουν τις τέσσερις γυναίκες σε ρήξη. Καταλύτες σ’ αυτή την αλυσιδωτή αντίδραση, μια ελληνοαμερικάνα από την Αστόρια και μια οικονομική πρόσφυγας από το Σοχούμι της Απχαζίας.

Η επιστροφή στην πόλη και η ανάγκη ενός «άλλου τόπου» που δεν γλιστράει και δεν παγώνει όπως το χιόνι… θα οδηγήσουν τις γυναίκες από τα χιόνια σ’ ένα καινούργιο δρόμο στο φως και τη θάλασσα.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese