Ιδιαίτερα αποδοτική ήταν η διακίνηση χασίς και αδασμολόγητου καπνού στην… ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας για έναν 51χρονο από χωριό της ‘Ηλιδας, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν.

Ο δράστης έκρυβε στην κατοικία του στην κοινότητα Οινόη 736 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 430 γραμμάρια λαθραίου καπνού, ενώ φαίνεται πως σχεδίαζε να καλλιεργήσει και χασισοφυτεία καθώς είχε στην κατοχή του 70 γραμμάρια σπόρων κάνναβης. Εκείνο που εντυπωσίασε τους αστυνομικούς, όμως, ήταν το μεγάλο ποσό ύψους 10.700 ευρώ που βρήκαν και ο δράστης δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς απέκτησε!

Τα χρήματα κατασχέθηκαν μαζί με το χασίς και τον λαθραίο καπνό που εστάλη στο τοπικό Τελωνείο για τον καταλογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών, ενώ ο 51χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese