Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου…

Η μητέρα του νεαρού που έψαχνε τον «εξαφανισμένο» γιο της σε τηλεοπτικές εκπομπές, πλέον είναι κατηγορούμενη για τον φόνο του 23χρονου. Μαζί με τον σύντροφό της, κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον Κωστή και τον μετέφεραν με μία κούτα στο χωράφι του άνδρα. Το πτώμα βρέθηκε τυχαία από έναν κυνηγό και ήταν μισοφαγωμένο από σκυλιά.

Ο κολλητός φίλος του θύματος, στο σπίτι του οποίου είχε πάει ο Κωστής το τελευταίο βράδυ πριν εξαφανιστεί, μίλησε στην εκπομπή Τατιάνα Live. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι μόλις ο κυνηγός βρήκε το πτώμα στο χωράφι του πατριού, άρχισε να υποψιάζεται πως πίσω από το φρικτό έγκλημα βρίσκεται το ζευγάρι.

Επίσης του κίνησε τις υποψίες η στάση της μητέρας: «Η αδιαφορία από τη μητέρα. Δε γίνεται μια μητέρα να έχει χάσει το παιδί της και να μη βγαίνει στα κανάλια να φωνάζει. Μετά την Νικολούλη είχε παγώσει το θέμα. Για μένα δεν ήταν μητέρα αυτή. Ο πατριός ήταν πατριός. Αλλά η μητέρα ήταν σε πλήρη αδιαφορία…», είπε ο φίλος του Κωστή.

Η μητέρα καθάρισε όλο το σπίτι με ατμοκαθαριστή δύο ημέρες μετά το έγκλημα

Ένα από τα στοιχεία που επίσης προκάλεσαν αίσθηση, ήταν και το γεγονός ότι η μητέρα, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση του γιου της, έκανε γενική καθαριότητα, περνώντας όλο το σπίτι με ατμοκαθαριστή.

«Ήταν γελαστοί άνθρωποι. Δεν έδειχναν να έχουν κάνει τέτοιο πράγμα», λέει έκπληκτη μια γειτόνισσα του ζευγαριού στην Ελευσίνα, όπου ζούσε μετά το έγκλημα, τα τελευταία χρόνια.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese