Ακούσατε, ακούσατε! Η αντίστροφη μέτρηση τελειώνει και η Πάτρα μπαίνει κι επίσημα σήμερα στην Καρναβαλική περίοδο, κόντρα στο γκρι της καθημερινότητας, στέλνοντας μήνυμα…
αισιοδοξίας και κεφιού. Η ώρα του Πατρινού Καρναβαλιού έφτασε!Η πόλη φορά τα γιορτινά της και υποδέχεται το Πατρινό Καρναβάλι 2016, ένα από τα μεγαλύτερα σε διάρκεια των τελευταίων χρόνων.

Απόψε στις 9 θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου Α΄η τελετή έναρξης

Πάτρα: Όλα έτοιμα για την αυριανή τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού – Τελευταίες πινελιές από τα δημοτικά συνεργεία στην πλατεία Γεωργίου

Η Πάτρα ντύνεται με τα γιορτινά χρώματα της ανεμελιάς και συντονίζεται σε καρναβαλικούς ρυθμούς και το Πατρινό Καρναβάλι ανοίγει τα φτερά του υποσχόμενο να μας προσφέρει για πενήντα μία μέρες και νύχτες έως την Κυριακή 13 Μαρτίου, πλήθος εκπλήξεων, εμπειριών, συγκινήσεων και συναρπαστικών περιπετειών.

Η φετινή Ημέρα Έναρξης φιλοδοξεί να αναδείξει τα γνήσια χαρακτηριστικά του Πατρινού Καρναβαλιού εμπλέκοντας όλες τις ηλικίες και δίνοντας το κάλεσμα για ένα πάνδημο πανηγύρι και προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για τους Πατρινούς να κατέβουν στο κέντρο της πόλης, να ξεδώσουν και να το ρίξουν έξω, μακριά από εσωστρέφειες και συμβάσεις.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese