Της Κωνσταντίνας Παλαιολόγου
Στο πένθος έχει βυθιστεί Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας, από τον θάνατο 7χρονου μαθητή της Β΄τάξης, που πάλεψε σκληρά, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή…

Ο μικρούλης με όγκο στο κεφάλι, ζούσε την δική του περιπέτεια από λίγο πριν το τέλος του προνηπίου, όταν διαγνώστηκε από τους γιατρούς του ΠΠΝΠ, με όγκο στο κεφάλι.

Αμέσως μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου ξεκίνησαν οι χειρουργικές επεμβάσεις και οι χημειοθεραπείες, με τους γονείς του να αισιοδοξούν ότι τα κατάφερε όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο σχολεί&omi cron; του και  να συναντήσει τους παλιούς συμμαθητές του που πλέον  πήγαιναν Α΄Δημοτικού, όπως και ο ίδιος.

Τα παιδιά είχαν ενημερωθεί από τους δασκάλους και τους γονείς τους για την εξωτερική εμφάνιση του μικρού που είχε αλλάξει, ώστε να τον αγκαλιάσουν και να μην επιβαρύνουν  από την ψυχρή αθωότ&eta ;τά τους την ψυχολογική του κατάσταση.

Και μέχρι εδώ όλοι τα είχαν καταφέρει στο δημοτικό συγκρότημα του Νοτίου Διαμερίσματος.

Όμως πριν μερικές ημέρες η κατάσταση του 7χρονου μαθητή, επιδεινώθηκε και τελικά η θέση του Φ… στο θρανίο άδειασε, ο 7χρονος κατέληξε σκορπίζοντας θλίψη στο σχολείο, το οποίο θρηνεί το τρίτο κ&alpha ;τά σειρά παιδί….
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese