Πάνω από 600 τρακτέρ βρίσκονται στην εθνική οδό πάνω στην αερογέφυρα στην είσοδο της Κατερίνης… στο πρωτοφανές σε όγκο αγροτικό μπλόκο που ενισχύεται συνεχώς, αφού καταφτάνουν ώρα με την ώρα αγρότες από όλη την περιοχή, προκειμένου να ενωθούν με τους διαμαρτυρόμενους συναδέλφους τους. Πρόκειται για το μεγαλύτερο μπλόκο που έχει σχηματισθεί ποτέ σε αγροτική διαμαρτυρία στην Πιερία.

Οι αγρότες είναι εξοργισμένοι και αποφασισμένοι για σκληρό αγώνα και δεν πρόκειται να κάνουν πίσω με τίποτα. “Εμείς δεν φεύγουμε και αν χρειαστεί να φύγουν κάποιοι, θα φύγουν αυτοί που κυβερνούν. 
Οι αγρότες πέραν από εξαγριωμένοι είναι και εξαθλιωμένοι και έχουμε φτάσει στην ώρα μηδέν. Να πάρει πίσω η κυβέρνηση ως έχει το ασφαλιστικό και το φορολογικό και σε νέα βάση θα συζητήσουμε από κοινού. 
Διαφορετικά δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Τους βάλαμε εκεί που είναι και μπορούμε να τους βγάλουμε από τις καρέκλες τους ότι ώρα θέλουμε” δήλωσε μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese