Συνεχίζει τον κύκλο επαφών με πολιτικούς αρχηγούς ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συναντάται σήμερα με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Στη ΝΔ κινούνται με μικρό…

 

καλάθι για τις συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αρχηγούς του αντιπολιτευτικού πόλου, αρχής γενομένης από το ραντεβού με τον Σταύρο Θεοδωράκη, καθώς τα μηνύματα βουλευτών και στελεχών του Ποταμιού υπέρ μιας συμπόρευσης με τη ΝΔ έχουν βαρύνει την ατμόσφαιρα.

Σε κλίμα αμηχανίας αναμένεται και η αυριανή συνάντηση του νέου αρχηγού της ΝΔ με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, δεδομένης της «αβύσσου» που χωρίζει τα δύο κόμματα, σύμφωνα με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Για αύριο οριστικοποιήθηκε και συνάντηση με τον γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, με τον οποίο θα κλείσει ο κύκλος των εθιμοτυπικών συναντήσεων του προέδρου της ΝΔ, καθώς έχει αποκλειστεί κάθε επαφή όχι μόνο με τον Νίκο Μιχαλολιάκο αλλά και με τον Πάνο Καμμένο και τον Βασίλη Λεβέντη.

Σύμφωνα με «Τα Νέα», ένας από τους λόγους για τους οποίους ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διαγράφεται από τη λίστα συνομιλητών του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ότι αντιμετωπίζεται από το νέο επιτελείο της Συγγρού και ως οιονεί δεκανίκι του Αλέξη Τσίπρα.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese