Την απροθυμία του να ψηφίσει το νομοσχέδιο του ασφαλιστικού…
για τους αγρότες εφόσον αυτό έρθει στη Βουλή ως έχει στο κομμάτι των εισφορών επανέλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

«Είναι εξωπραγματικό το κομμάτι του νομοσχεδίου όσον αφορά τις εισφορές, πόσω μάλλον των αγροτών για τριπλασιασμό», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να έρθει νομοσχέδιο με τριπλασιασμό των εισφορών των αγροτών. Δεν το ψηφίζω. Στο μνημόνιο μια φορά μόνο ψήφισα γιατί ήθελα να μείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη. Και όταν έκανα την κωλοτούμπα που λέτε εσείς μιλούσαν για διαπραγμάτευση και παράλληλο πρόγραμμα. Άρα να εξαντλήσουμε τη διαπραγμάτευση και το παράλληλο» επεσήμανε.

Ο κ. Μιχελογιαννάκης εκτίμησε ότι «η κυβέρνηση θα πέσει αν το φέρει, όχι αν δεν την ψηφίσουμε» και τόνισε ότι οι κυβερνήσεις «δεν πέφτουν μόνο από τους βουλευτές, αλλά από την κοινωνική αναταραχή».

Σημείωσε μάλιστα ότι ασφαλώς και υπάρχουν και άλλοι συνάδελφοί του βουλευτές που δεν θα το ψηφίσουν, με τους οποίους έχει μιλήσει και έκανε λόγο που έρχονται από αγροτικές περιοχές.

«Αφήστε τους να πάνε Σαββατοκύριακο στις περιφέρειες και τότε θα δούνε. Τα Χριστούγεννα έκανα περιοδείες και είχα δει το κλίμα ποιο είναι. Ένα μήνα φωνάζω για τις εισφορές«, τόνισε και σημείωσε ότι «καλά θα κάνει ο κ. Κατρούγκαλος αυτό το πράγμα αμέσως να το βελτιώσει».
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese