Είναι ψευδές ότι ο συνυποψήφιος μου κ. Παπαθανασίου Σπυρίδων ήταν πρώτος σε προσόντα και… ψήφους που αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο σημειώνω ότι αναπαράγεται και σε άλλα ηλεκτρονικά μέσα.

Η αλήθεια είναι ότι τα μόρια του κ. Παπαθανασίου Σ. πριν την συνέντευξη ήταν : 17 (προσόντα) + 5,68 (ψηφοφορία) = 22,68 μόρια, ενώ του Καζαντζή Χρήστου πριν την συνέντευξη ήταν : 18,5 (προσόντα) + 4,67 (ψηφοφορία) = 23,17 μόρια. Επομένως Πρώτος σε προσόντα και ψήφους είχε έρθει ο Καζαντζής Χρήστος με διαφορά 0,49 μόρια τα οποία δεν ανατράπηκαν σε καμία συνέντευξη . Για την ιστορία στην συνέντευξη ο κ. Παπαθανασίου βαθμολογήθηκε με 12,88 μονάδες και ο κ. Καζαντζής με 13,75 και καμία ανατροπή δεν έγινε στην σειρά από το αποτέλεσμα της συνέντευξης.

Τα παραπάνω στοιχεία μπορείτε να τα βρείτε στην ιστοσελίδα της Περιφ. Δ/νσης Δυτικής Ελλάδας και το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι η ανασκευή των λανθασμένων στοιχείων του δημοσιεύματος για την αποκατάσταση της αλήθειας. Προφανώς οι πληροφορίες σας είναι λανθασμένες και το δημοσίευμα με προσβάλλει ως άνθρωπο και εκπαιδευτικό.

Παρακαλώ για την δημοσίευση της παρούσης ή την ανασκευή του δημοσιεύματός σας με τα αληθή στοιχεία.

Καζαντζής Χρήστος
Αλμυράκι –Μεσολόγγι

Η απάντηση του κ. Καζαντζή αφορά στη δημοσίευσή: English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese