“Τριγμούς” στην ενότητα και στην αυτόνομη λειτουργία του κόμματος του… Στ. Θεοδωράκη το “Ποταμι” προκαλεί εκ νέου σήμερα κοινοβουλευτικό του στέλεχος και μάλιστα προερχόμενο από την Αχαϊα.

Ο λόγος για τον βουλευτή του νομού μας Ιάσωνα Φωτήλα, ο οποίος μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή του Mega, τόνισε πως το ΠΟΤΑΜΙ πρέπει να συμπορευθεί με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, προκειμένου να υλοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος σε όλα τα επίπεδα.

“Να συμπορευθούν τα δύο κόμματα, αλλά αυτόνομο το ΠΟΤΑΜΙ με αρχηγό τον Σταύρο Θεοδωράκη, να προσχωρήσουμε στη ΝΔ και να γίνει αντιπρόεδρος του νέου σχηματισμού ο αρχηγός μας”, δήλωσε ο κ. Φωτήλας.

«Σήμερα η πολιτική δύναμη με τα περισσότερα και πιο έντονα μεταρρυθμιστικά χαρακτηριστικά με το πιο καθαρό ευρωπαϊκό προσανατολισμό και με ένα πιο σαφή προσανατολισμό προς τη αποτελεσματικότητα και το ρεαλισμό είναι η Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη» είπε o βουλευτής Αχαϊας.

Να βοηθήσουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι να δημιουργούμε αναχώματα, πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Αυτή θα είναι η πολιτική πρόταση του βουλευτή που θα κατατεθεί στα όργανα του κόμματος, όπως ενημέρωσε και πρόσθεσε: «Αντί να δολιχοδρομούμε χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση πρέπει να συμπλεύσουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη». Ο κύριος Φωτήλας άλλωστε μίλησε για τίμια συνεργασία σε βάση προγραμματικών συγκλίσεων και μάλιστα «χωρίς κόκκινες γραμμές».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese