Μιλώντας σε ρ/σ για το θέμα των…διορισμών του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος είπε πως πρόκειται…
για ανθρώπους που «δεν παραμένουν στο δημόσιο και ούτε έχουν τα προνόμια παλαιότερων υπαλλήλων». Επικαλέστηκε μάλιστα πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο για τη Δημόσια Διοίκηση, όπου και είχε υπογραμμίσει ότι «δεν θέλουμε να διορίζουμε δικούς μας ανθρώπους».

«Θα υπάρξει λύση τις επόμενες μέρες»

Για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, επέμεινε ότι θα διαψευστούν εκείνοι που θέλουν να υπάρχει δημιουργική ασάφεια. «Ο σκοπός μας είναι να υπάρξει λύση που θα διασφαλίσει τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού και προτεραιότητά μας είναι να μην μειωθούν οι κύριες συντάξεις. Εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει λύση», τόνισε.

Τέλος, εμφανίστηκε βέβαιος ότι η αξιολόγηση θα τελειώσει γιατί όπως είπε «όλοι αντιλαμβάνονται ότι η ύπαρξη της Ελλάδας ως χώρας στην ευρύτερη περιοχή είναι η μόνη λύση για συμμαχίες. Αν η Ελλάδα μπορέσει μαζί με χώρες όπως Αίγυπτος, Ιορδανία, Ισραήλ να πάρουν πρωτοβουλίες στη Μέση Ανατολή για να υπάρξει λύση στη Συρία θα λυθεί το θέμα που απασχολεί την Ευρώπη και τις ΗΠΑ».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese