Η άτυχη έγκυος μεταφέρθηκε από το…
Βενιζέλειο νοσοκομείο στο ΠΑΓΝΗ, όπου άφησε την τελευταία της πνοή – Που κατέληξε ο ιατροδικαστής…
Η άτυχη έγκυος άφησε την τελευταία της πνοή λίγο πριν φέρει στον κόσμο το παιδί της. Ο λόγος για μια 33χρονη γυναίκα που “έσβησε” από πνευμονική εμβολή ενώ βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο της εγκυμοσύνης της. Νοσηλευόταν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο από όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΠΑΓΝΗ. Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών πέθανε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έπασχε από διαγεγνωσμένη θρομβοφιλία. Αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Βενιζέλειο νοσοκομείο. Λόγω της δύσπνοιας που αντιμετώπιζε, οι γιατροί εκεί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ για εξετάσεις.

Λίγη ώρα αφότου μπήκε στο ΠΑΓΝΗ, η γυναίκα υπέστη ανακοπή. Όλο το ιατρικό προσωπικό “έπεσε” πάνω στη γυναίκα,ενώ στο πλαϊ της βρισκόταν ο σύζυγός της, ωστόσο λόγω και του επιβαρυμένου οργανισμού της, η 33χρονη δεν άντεξε και υπέκυψε.

Η νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε από ιατροδικαστή, έδειξε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε πνευμονική εμβολή. Η τραγωδία συγκλονίζει τους συγγενείς και τους φίλους του ζευγαριού…
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese