«Ήδη, στις πρώτες ημέρες που ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχονται θετικά μηνύματα…


Και για εμάς το μήνυμα είναι ένα… Πολύ σκληρή δουλειά, προκειμένου να ανασυντάξουμε την παράταξή μας γιατί η εκτίμησή μου είναι ότι θα έχουμε πολύ σύντομα πολιτικές εξελίξεις», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας, μιλώντας χθες στους δημοσιογράφους Νικόλ Καζαντζίδου και Χρήστο Μάτη στον ρ/σ “Πρακτορείο FM 104,9”.

«Έρχονται σκληρές μάχες για μία κυβέρνηση που διαψεύδει καθημερινά τους πολίτες που την ψήφισαν. Η κοινωνία απογοητεύεται καθημερινά. Κορόιδευαν ασύστολα προκειμένου να πάρουν την εξουσία. Τώρα πέφτει το προσωπείο και η αντίδραση η οποία έρχεται θα είναι πολύ μεγάλη.

Είμαι ο τελευταίος που θα ευχόταν μία πολιτική αποσταθεροποίησης με απεργίες και κινητοποιήσεις προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να αποκομμίσει πολιτικά οφέλη. Θα ήλπιζα σε μια πολιτική σταθερότητας στη χώρα με μια Νέα Δημοκρατία που θα δυναμώνει συνεχώς και θα αποτελεί μια σοβαρή εναλλακτική πρόταση για τον Έλληνα πολίτη», τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Ερωτηθείς αναφορικά με το εάν η ΝΔ θα ασκήσει αντιπολίτευση με όρους σκληρού ροκ, ο Κ.Γκιουλέκας σχολίασε:

«Μας ενδιαφέρει να κάνουμε μια εποικοδομητική αντιπολίτευση με προτάσεις. Αυτό το στίγμα έδωσε και ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη ΚΟ του κόμματος.

Εμείς απευθυνόμαστε στους συμπολίτες μας ώστε να αποτελέσουμε μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση. Να φανούμε χρήσιμοι στον τόπο κάνοντας τη δική μας πρόταση και όχι, κάνοντας με όρους φθηνού λαϊκισμού, μια στείρα αντιπολίτευση, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεκινώντας από το ασφαλιστικό το οποίο προτείνει η κυβέρνηση και με το οποίο διαφωνούμε καθώς αφανίζει ολόκληρες κοινωνικές τάξεις. Όπως και η νέα φορολογία των αγροτών, η οποία πλήττει βάναυσα το νέο και τον μικρό αγρότη. Για όλα αυτά δεν θα διαφωνούμε απλώς, θα καταθέσουμε μια σειρά από προτάσεις», κατέληξε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese