Μια περίεργη υπόθεση εκούσιας απαγωγής μιας 15χρονης από τον Πύργο ερευνούν… οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας από το βράδυ του Σαββάτου (16/1).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη «κλέφτηκε» με έναν 19χρονο λίγο πριν από το 8 προχθές το βράδυ, προς άγνωστη κατεύθυνση, χρησιμοποιώντας ως μέσο διαφυγής λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε αρχικά στην Αστυνομία η 41χρονη μητέρα, η κόρη της έφυγε από το σπίτι έχοντας μαζί της λίγα ρούχα και πήρε λεωφορείο με πιθανό προορισμό την Πάτρα, τόπο μόνιμης κατοικίας του 19χρονου. Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο αδελφός του 19χρονου φέρεται να ενημέρωσε την –προφανώς ανήσυχη και πανικοβλημένη- μητέρα ότι η κόρη της με τον αδελφό του έχουν «στεγάσει» τον έρωτά τους στο Αγρίνιο.

Η μητέρα μήνυσε τόσο τον 19χρονο για εκούσια απαγωγή, όσο και τον αδελφό του, ως συναυτουργό. Οι αρχές της Ηλείας ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 19χρονου, ενώ έχουν ενημερωθεί αρμοδίως και οι Αρχές των υπολοίπων νομών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για σχετικές έρευνες.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese