Η Αλίκη Κατσαβού και ο Κώστας Βουτσάς από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους, δεν την απέκρυψαν και το ζευγάρι εκτός από ευτυχισμένο, διέδιδε συχνά η διαφορά ηλικίας δεν τους αφορά, ενώ τελευταία εξέφραζαν και την επιθυμία τους να κάνουν παιδί.

Η 36χρονη ηθοποιός ο 84χρονος αστέρας του ελληνικού κινηματογράφου, είναι έτοιμοι για το μεγάλο βήμα. Το ζευγάρι φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «Με το καλημέρα» και αποκάλυψε ότι παντρεύονται σύντομα.

Μάλιστα, ο Βουτσάς και η νεαρή σύντροφός του θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο, όπως ανακοίνωσαν, ενώ όταν ρωτήθηκαν για το σύμφωνο συμβίωσης, δήλωσαν ότι δεν θέλουν να το υπογράψουν, επειδή είναι… παραδοσιακοί! Βίον ανθόσπαρτον να ευχηθούμε εμείς, ενώ μάλλον το ζευγάρι βιάζεται να βάλει μπροστά και για τον ερχομό απογόνου!

Από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους, δεν την απέκρυψαν και το ζευγάρι εκτός από ευτυχισμένο, διέδιδε συχνά η διαφορά ηλικίας δεν τους αφορά, ενώ τελευταία εξέφραζαν και την επιθυμία τους να κάνουν παιδί.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese