Τον Λευτέρη Λαζάρου φιλοξενεί ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, αυτή την Κυριακή, στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΪ…

Για τις εκπομπές μαγειρικής:
Οι εκπομπές μαγειρικής έγιναν μόδα. Με στεναχωρεί, βέβαια, γιατί σήμερα δεν βλέπω και πολύ καλές εκπομπές. Δηλαδή, έχει και μια προχειρότητα. Και το κακό είναι ότι κάποιοι καλοί μαγείροι ξοδεύονται σε αυτές τις εκπομπές που δεν τις θεωρώ καλές. Οι εκπομπές δεν έχουν σοβαρότητα τώρα. Τις περισσότερες φορές βλέπω κάτι πρόχειρο. Το «η δικιά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δικιά σου» κτλ.

Για τους Έλληνες σεφ:
Η μισή Ελλάδα θέλει να γίνει σεφ. Αυτό που με στεναχωρεί είναι αυτό. Το ότι έχεις πέντε τατουάζ και ένα τουρμπάνι στο κεφάλι δεν σε κάνει σεφ. Αστειευόμενος το λέω, για να μην παρεξηγηθώ. Αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Δεν είναι η εικόνα σου. Η εικόνα σου είναι τα χέρια σου, το μυαλό σου, το γούστο, η κατάσταση της ψυχής σου. Μπορείς να τα έχεις αυτά; Είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις.

Για όσα του προσέφερε η τηλεόραση:
Εγώ στην τηλεόραση έδωσα, δεν πήρα. Καταρχήν, ταλαιπωρήθηκα για να πληρωθώ. Πληρώθηκα, για να μην παραπονιέμαι. Θα πω τι κέρδισα μέσα σε αυτό που έδωσα. Κέρδισα 4-5 διαφημίσεις που μου δώσαν κάποια χρήματα, ξεκούραστα χωρίς να είμαι πάνω από τη φωτιά και τα τηγάνια.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese