Βαρύ είναι το πένθος για την 33χρονη έγκυο που άφησε την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, «παίρνοντας» μαζί και το αγέννητο παιδί της.

Η κοπέλα, με καταγωγή από τα Χανιά ήταν επίσης μητέρα ενός τρίχρονου παιδιού, που δεν πρόλαβε καλά καλά να τη γνωρίσει και την έχασε για πάντα…όπως και το αδελφάκι που επρόκειτο να αποκτήσει…

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη, που βρισκόταν σε προχωρημένο στάδιο εγκυμοσύνης εξέπνευσε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο  μετά τη μεταφορά της σε αυτό από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο στο όποιο αρχικά είχε μεταφερθεί.

Σύμφωνα με τιςωπληροφορίες, η γυναίκα που φέρεται να έπασχε από θρομβοφιλία, αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Οι γιατροί αποφάσισαν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όμως λίγο μετά την εισαγωγή της εκεί υπέστη ανακοπή και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Όπως έγινε γνωστό η κηδεία της θα γίνει στα Νεροκούρου ΧανίωνEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese