Ξέσπασε ο πατέρας του συζύγου και δολοφόνου, όπως αποδείχθηκε, της 37χρονης Ανθής Λινάρδου από το Βελβεντό Κοζάνης.

Μετά την ομολογία του δράστη, οι γονείς του μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου «Tatiana live» και, όπως εξομολογήθηκαν, δεν πρόκειται να τον συγχωρήσουν γι’ αυτό που έκανε.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του ανέφερε: «Ήθελε να φύγει η Ανθή. Δεν το είχα καταλάβει πλήρως, αλλά η μητέρα της μου έβαλε τις υποψίες από τον περασμένο Αύγουστο. Δεν τους άκουγα να τσακώνονται τακτικά, ξέρω ότι ο δικός μου ήταν λίγο σκληρός στο χρήμα. (…) Γι’ αυτό τον φτύνουν τώρα στο χωριό, επειδή δεν το ομολόγησε αμέσως. Αφού το έκανες, το έκανες, εγώ θα το έλεγα αμέσως. (…) Δεν έχω πρόσωπο να βγω έξω. Έκλεισε δύο σπίτια. Αυτό που έκανε δεν το ανέχομαι, δεν το συγχωρώ. Να μπορούσα να πεθάνω τώρα, θα ήταν το καλύτερο απ’ όλα» και έδειξε στην κάμερα της εκπομπής το σπίτι του ζευγαριού -δείτε τα πλάνα στο δεύτερο βίντεο.

Από την άλλη πλευρά, η μητέρα του δράστη και πεθερά της Ανθής, με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε: «Οι σχέσεις μου με τη νύφη μου ήταν κρύες από την πρώτη στιγμή. Δεν προσπαθούσα να την προσεγγίσω. Ήμασταν χώρια και δεν ανακατευόμουν (…) Ντρέπομαι για το κακό που έκανε ο γιος μου» και αποκάλυψε ότι συγχωριανοί τους πηγαίνουν έξω από το σπίτι τους και τους αποκαλούν δολοφόνους, με αποτέλεσμα να μένουν κλεισμένοι μέσα.

Ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών της άτυχης Ανθής

Τα τρία παιδιά της Ανθής από το Βελβεντό Κοζάνης θα δοθούν στους γονείς της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης.  Πρόκειται για ένα 8χρονο αγοράκι και δύο 6χρονα δίδυμα κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση ορίζει πως την επιμέλεια αναλαμβάνει η μητέρα της κοπέλας.

Εντός της ημέρας αναμένεται το 8χρονο αγοράκι και τα 6χρονα δίδυμα κοριτσάκια από το Βελβεντό να μεταφερθούν στον Πειραιά, όπου ζουν μόνιμα οι γονείς της κοπέλας.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese