Νέες εξελίξεις στη νέα εξαφάνιση στην Κοζάνη, που έρχεται λίγες ημέρες μετά το θρίλερ στο Βελβεντό Κοζάνης με την Ανθή Λινάρδου. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 47χρονης μητέρας 4 παιδιών από το Βατερό, σταμάτησαν το απόγευμα της Παρασκευής.

Η 47χρονη, που εξαφανίστηκε την Πέμπτη από το σπίτι της, βλέποντας τον πανικό που προκλήθηκε και πως αναζητείται, επικοινώνησε με την αδερφή της και ενημέρωσε πως είναι καλά στην υγεία της και δεν θέλει να την ψάξει κανείς.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του kozan.gr, η γυναίκα πήρε προσωπικά αντικείμενα μαζί της. Η αστυνομία, αξιοποιώντας κάποιες πληροφορίες, την αναζήτησε και σε μοναστήρια της ευρύτερης περιοχής, χωρίς όμως να τη βρει.

Υπάρχει μια μαρτυρία, από εργαζόμενο στο ΚΤΕΛ Κοζάνης, ο οποίος, όταν του έδειξαν φωτογραφίες της, είπε – χωρίς να είναι απόλυτα βέβαιος – πως θυμάται μια κυρία, που της έμοιαζε και πως  αυτή ανέβηκε, χθες, σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, στο δρομολόγιο από Κοζάνη για Αθήνα.
Στις έρευνες συμμετείχαν και ομάδες διάσωσης, που σήμερα, εστίασαν τη δράση τους στη λίμνη Πολυφύτου.
Η γυναίκα είναι παντρεμένη με 4 παιδιά και κατά πληροφορίες έχει αφήσει σχετικό μήνυμα σε κινητό τηλέφωνο, λέγοντας πως δεν θέλει να την ψάξουν και πως θα γυρίσει όποτε θέλει η ίδια. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείωμα, μεταξύ άλλων, υπήρχε αναφορά ότι θα φύγει και θα πάει σε μοναστήρι.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese