Ο Αχαιός δικηγόρος και καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής… (πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης), θα μιλήσει την Κυριακη 24 Ιανουαρίου και ώρα 11 πμ, σε εκδηλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ, στο Ξενοδοχείο LEPANTO BEACH HOTEL στη Ναύπακτο., με θέμα: “Εγκληματικότητα και διαδύκτιο”.

Το FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ θα πραγματοποιηθεί απο 22 εως 24 Ιανουαρίου στη Ναύπακτο, με περισσότερες από 100 συμμετοχές εταιριών, επιχειρήσεων, φορέων, παραγωγών και συλλόγων της Ναυπακτίας και ευρύτερα της Δυτικής Στερεάς Ελλάδος.

Tο πρόγραμμα των συνεδριακών εκδηλώσεων του FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ απαρτίζεται απο 18 διαφορετικές θεματικές ενότητες με την ανάλογη σπουδαιότητα και στόχευση η καθεμία.

Ο Άγγελος Τσιγκρής έχει διατελέσει εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese