Την πλάτη στην ελληνική Αγορά γυρνάει η Bacardi και μετά από 27 χρόνια παρουσίας στη χώρα μας, σύμφωνα με πληροφορίες, αποχωρεί…

Μάλιστα η πολυεθνική, η οποί δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω της θυγατρικής της Bacardi Hellas, βρίσκεται σε συζητήσεις με διανομείς του κλάδου προκειμένου να αναλάβουν τη διανομή των προϊόντων της.

Όπως αναφέρει ο Ν. Καρούτζος στο bankingnews, με τη σύναψη συμφωνίας αναμένεται να ανακοινώσει και τον τερματισμό της αυτόνομης παρουσίας της στην Ελλάδα.

Η εταιρία διαθέτει στην ελληνική Αγορά γνωστές μάρκες ποτών όπως τα ρούμι Bacardi, Grey Goose vodka, Drambuie, House of Dewar’s, Martini, Bombay Sapphire gin και άλλα.

Κατά τον τελευταίο δημοσιευμένο στο ΦΕΚ ισολογισμό της χρήσης που έληξε την 31/03/2013 η Μονοπρόσωπη ΕΠΕ είχε κεφάλαιο 2,3 εκατ. ευρώ και μηδενικές τραπεζικές υποχρεώσεις.

Στην εν λόγω χρήση τα έσοδα ήταν 44,3 εκατ. ευρώ και τα κέρδη μετά φόρων 200.000, ενώ οι συσσωρευμένες ζημίες από παρελθούσες χρήσεις ανέρχονταν σε 700.000 ευρώ περίπου.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese