Αν δεν έχεις δει το βίντεο της blogger Deepica Mutyala στο Youtube που… μας δείχνει πως με ένα κραγιόν μπορούμε να καλύψουμε τους μαύρους κύκλους πρέπει οπωσδήποτε να μπεις να το δεις. Η εταιρεία becca cosmetics εμπνευσμένη από την blogger και το κόλπο με το κόκκινο κραγιόν, δημιούργησε ένα κρεμώδες προϊόν σε πορτοκαλί χρώμα που έχει σκοπό να κρύβει μπλε και μοβ αποχρώσεις του δέρματος. Δηλαδή τους μαύρους κύκλους. Τέλειο;

Ρίξε μια ματιά στο βίντεο της Deepica για να δεις για το κόλπο με το κόκκινο κραγιόν.

Το κόκκινο κραγιόν επειδή έχει σχεδιαστεί για τα χείλη, τοποθετώντας το στα μάτια μπορεί να σου προκαλέσει ερεθισμό ή χειρότερα λοίμωξη. Για αυτό το λόγο η εταιρεία becca έρχεται να σε βοηθήσει με τη διορθωτική της κρέμα.

Η διορθωτική κρέμα θα σου προσφέρει διπλάσιο χρόνο διάρκειας σε σχέση με το κραγιόν. Γιατί; Είναι απλό, το κραγιόν είναι σχεδιασμένο για την ενυδατώσει των χειλιών δηλαδή είναι γεμάτο με έλαια και βούτυρα άρα αυτό δεν βοηθάει στην μεγάλη διάρκεια όταν το χρησιμοποιείς κάτω από τα μάτια.

Και επειδή σε έχω ”ψήσει” λιγάκι για αυτή τη κρέμα γιατί θες να ξεμπερδεύεις μια και καλή με τους μαύρους κύκλους έστω και με λίγη κάλυψη, σου δείχνω από που μπορείς να την προμηθευτείς online.

Διορθωτικό λάμψης ματιώνEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese