Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αννίτα Πάνια, αναφέρεται στην εκπομπή της στη νόσο… του Αλτσχάιμερ. Μάλιστα στο παρελθόν, έχει αφιερώσει πολύ χρόνο στη συγκεκριμένη ασθένεια. Χτες, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Parole», μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της.

Ο καλεσμένος της, Γιώργος Γιαννόπουλος – πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha «Το Σόι Μου» – ανέφερε ότι η μητέρα του έφυγε από τη ζωή, χτυπημένη από Αλτσχάιμερ. «Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει επικοινωνία μέχρι που να φύγει ο άνθρωπος. Όπως η μάνα μου η συγχωρεμένη που έφυγε από Αλτσχάιμερ, που λέγανε μερικοί: ”Δεν καταλαβαίνει, δεν καταλαβαίνει”. Εγώ πιστεύω ότι έχει επαφή», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Ψιλοκόλλησα με το Αλτσχάιμερ, γιατί ζω το ίδιο με τον μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αν τελικά αντιλαμβάνονται αυτό που τους συμβαίνει είναι λίγο, έως πολύ άγριο!», είπε η Αννίτα Πάνια.

Τα τελευταία δημοσιεύματα τη θέλουν να βιώνει μία κρίση στον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος φέρεται να έχει φύγει από το σπίτι. Προσωρινά, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, φιλοξενείται στο σπίτι της Άννας Βίσση.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese