Το θέμα των ημερών στην ομάδα είναι η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Ρούντι Γκαρσία ύστερα από περίπου 2,5 χρόνια συνεργασίας. Στους Ρωμαίους, ωστόσο, υπάρχουν κι άλλα ζητήματα που εκκρεμούν ή για να είμαστε πιο…

 

ακριβείς αιωρούνται…

Στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, το όνομα του Βασίλη Τοροσίδη ακούγεται καθημερινά στο ρεπορτάζ της Ρόμα είτε ως μεταγραφικός στόχος ομάδων της Serie A είτε ως πιθανό αντάλλαγμα για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής των «τζιαλορόσι».

Πληροφορίες που «κυκλοφορούν» στον ιταλικό Τύπο και φτάνουν όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις μέχρι την Ελλάδα.

Το ρεπορτάζ του sport-fm.gr λέει ότι ο διεθνής μπακ που έχει συμβόλαιο με τη Ρόμα μέχρι το καλοκαίρι του 2017, δεν πρόκειται να παραχωρηθεί την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο «Τόρο» δεν σκέφτεται να φύγει από την ομάδα, αλλά και ο σύλλογος δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ενδιαφέρον έχουν δείξει για τον 30χρονο άσο, η Τζένοα και η Τορίνο χωρίς όμως να προχωρήσει το θέμα. Συν τοις άλλοις, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Βασίλης Τοροσίδης έχει παρουσιαστεί ως έμψυχο αντάλλαγμα για τη μετακίνηση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Ντιέγκο Περότι από την Τζένοα στη Ρόμα.

Άρα λοιπόν, ο Βασίλης Τοροσίδης θα παραμείνει στο «Ολύμπικο» και θα είναι μία από τις λύσεις του νέου τεχνικού, Λουτσιάνο Σπαλέτι. Για να αλλάξει η κατάσταση θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω.

Πηγή: sport-fm.grEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese