Πληροφορίες αναφορικά με τον άνθρωπο που έκανε ταχύρρυθμα μαθήματα αγγλικών στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους της χώρας, δίνει σήμερα ο «Βηματοδότης».

Σύμφωνα…

 

με το δημοσίευμα, ο «δράστης» των αγγλικών που μιλά ο πρωθυπουργός είναι ένας εκ των συνεργατών του. Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, καθηγητής αγγλικών, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, αφοσιωμένος στον κ. Τσίπρα και αποσπασμένος σήμερα στο πρωθυπουργικό γραφείο. Έχει την έδρα του στο κτίριο όπου στεγάζονται οι πρωθυπουργικοί σύμβουλοι, στην οδό Βασ. Σοφίας.

Ο καθηγητής έκανε αφιλοκερδώς τρεις ώρες τη μέρα μάθημα στον κ. Τσίπρα όταν βρισκόταν στην αντιπολίτευση και δύο ώρες τους πρώτους μήνες της πρωθυπουργίας του.

Και η ικανοποίησή του (κρίνοντας ότι πρέπει να σταματήσει τα μαθήματα) είναι όταν τον πληροφόρησαν ότι ο «μαθητής» του στις τηλεδιασκέψεις με τους ξένους ηγέτες ομιλεί την αγγλική καλύτερα από την κ. Μέρκελ και από τον κ. Ολάντ.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese