Νέα επίθεση στο Λάκη Λαζόπουλο για ανάρτησή του…
για τον νέο πρόεδρο της ΝΔ -«Χυδαίος και εμετικός λίβελος. Πρέπει να απομακρυνθούμε από τέτοια πρόσωπα», ανέφερε

«Θα υπηρετήσω όποια θέση επιλέξει ο πρόεδρος», σημείωσε απαντώντας στα σενάρια για την θέση του αντιπροέδρου του κόμματος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αυτό θα το μάθουμε όταν κι αν το ανακοινώσει ο πρόεδρος. Μέχρις ότου ανακοινώσει ο πρόεδρος τις αποφάσεις του εγώ δεν μπορώ να πω τίποτε γι΄αυτά», τόνισε μιλώντας στο «Μega».

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε εξαιρετικές τις χθεσινές ανακοινώσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, του γραμματέα της ΚΟ, του εκπροσώπου Τύπου κλπ, κάνοντας επίσης λόγο για «εξαιρετική αρχή για την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Υπάρχουν νέοι άνθρωποι. Όλοι έχουν να επιδείξουν στον τομέα τους επιτυχίες και έργο. Είναι πολυσυλλεκτικό το σχήμα, από όλες τις πλευρές της ΝΔ. Από την πρώτη μέρα η ενότητα γίνεται στην πράξη και η πολυσυλλεκτικότητα του Κυριάκου στέλνεται ως μήνυμα εντός της ΝΔ και εκτός», τόνισε.

«Χυδαίος και εμετικός λίβελος από Λάκη Λαζόπουλο»

Ο  κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε εκ νέου στον Λάκη Λαζόπουλο, βάλλοντας και κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Αναφερόμενος σε ανάρτηση του Λάκη Λαζόπουλου για τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε:  «Με το πού εκλέγεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ένα πρόσωπο που έχει ταυτιστεί προσωπικά με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Λάκης Λαζόπουλος -θυμίζω τον πήρε μαζί με τον πρόεδρο Ολάντ να φάνε έξω- ανεβάζει ένα τόσο χυδαίο και εμετικό λίβελο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αν αφήσουμε ανθρώπους τέτοιου τύπου να τους νομιμοποιεί ο πρωθυπουργός… Θέλω οι πολιτικές δυνάμεις να καταλάβουμε ότι πρέπει να απομακρυνθούμε από τέτοια πρόσωπα και να μην τα νομιμοποιούμε με τη στάση και τη συμπεριφορά μας, όπως έκανε ο κ.Τσίπρας».

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese