Νέα ανακοίνωση βγάζει το Σωματείο των εργαζομένων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, μετά τις…
απεργίες που είχαν ανακοινωθεί στις αρχές Δεκεμβρίου.

Οι εργαζόμενοι, ζητούν τα δεδουλευμένα τους και μια οριστική λύση που να αφορά το μέλλον του οργανισμού.

Δείτε εδώ την αναλυτική ανακοίνωση του Σωματείου:

Κατά την περίοδο των Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρά την ανασφάλεια και το γεγονός ότι από τον Μάιο του 2015 συνεχίζουν να ζουν με πληρωμές «έναντι» της μισθοδοσίας τους, έφεραν σε πέρας με επαγγελματισμό τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις σε όλες τις αίθουσες αλλά και στο Παγοδρόμιο, ενώ σε χρονικό διάστημα τριών εβδομάδων συνέρρευσαν στους χώρους του περισσότεροι από 50.000 θεατές και επισκέπτες.

Δύο εβδομάδες μετά τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και παρά τις διαβεβαιώσεις της Διοίκησης για άμεση λύση, δεν υπάρχει καμία εξέλιξη.

Έτσι, η μεγάλη δυσκολία στην τακτική καταβολή της μισθοδοσίας, η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια για το μέλλον του Μεγάρου και των εργαζομένων που μας έχουν εξουθενώσει, οδήγησαν το Σωματείο μας, στη Συνέλευση της 12ης Ιανουαρίου 2016, να προχωρήσει εκ νέου σε 2 τρίωρες στάσεις εργασίας, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016, ώρες 10.00-13.00 και 18.00-21.00, οι οποίες αποτελούν την αρχή μιας καινούργιας σειράς κινητοποιήσεων.
Επιπλέον, το ΣΕΟΜΜΑ επισημαίνει ότι, μετά την πρόσφατη παράταση, η θητεία του Δ.Σ. του Οργανισμού με το οποίο το Σωματείο μας διαπραγματεύεται, λήγει οριστικά την 31η Ιανουαρίου 2016.

Οι εργαζόμενοι απαιτούμε για πολλοστή φορά:
– τα δεδουλευμένα μας και
– την οριστική λύση που θα διασφαλίζει όχι μόνο τις θέσεις εργασίας μας και το αύριο του Οργανισμού, αλλά κυρίως την ίδια και ακόμη καλύτερη ποιότητα λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών για το κοινό.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese