Απάτη βγαλμένη από σενάριο ταινίας κατάφεραν να στήνουν δύο άγνωστοι δράστες σε Ξάνθη και Κομοτηνή…

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι, την Δευτέρα (11-1-2016) το μεσημέρι, κατάφεραν να εξαπατήσουν έναν 32χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων στην Κομοτηνή.

Μια κηδεία και 2 θύματα!
Οι δράστες κινήθηκαν μεθοδικά και οργανωμένα εξαπατώντας τόσο τον πρατηριούχο από την Κομοτηνή όσο και έναν οδηγό ταξί. Αρχικά μια γυναίκα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 32χρονο και ισχυριζόμενη ότι είναι συνάδελφος, του είπε πως χρειάζεται άμεσα οικονομική βοήθεια για την κηδεία συγγενικού τους προσώπου.

Μάλιστα η ίδια με το κόλπο της ψεύτικης κηδείας κατάφερε να πείσει τον άτυχο πρατηριούχο να παραδώσει το χρηματικό ποσό των 1.900 ευρώ, σε ένα άτομο που θα μετέβαινε στο πρατήριό του.

Η δράστιδα επικοινώνησε επίσης με έναν 49χρονο, οδηγό ταξί, από τον οποίο ζήτησε, έναντι χρηματικού ανταλλάγματος, να μεταβεί στο πρατήριο του 32χρονου, να παραλάβει τα χρήματα και να τα παραδώσει στον συνεργό της.

Μετέφεραν με ταξί τα χρήματα στην Ξάνθη
Στη συνέχεια, ο 49χρονος, ενεργώντας σύμφωνα με τις τηλεφωνικές υποδείξεις της δράστιδας, μετέβη στο πρατήριο του 32χρονου και παρέλαβε τα χρήματα, ενώ ακολούθως κατευθύνθηκε στην πόλη της Ξάνθης, όπου τα παρέδωσε στον συνεργό της.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese